Oferta:
Uczestników Balu zapraszamy 10 lutego.
Cena 100 zł od osoby.
W cenę wliczona jest konsumpcja i obsługa.
Oferujemy:
- wspaniałą zabawe przy sprawdzonym DJ-u
- parking na terenie obiektu
- istnieje możliwość wynajęcia pokoi na terenie obiektu
-
MENU: I Danie gorące:
- Flaki, rosół z makaronem
II Danie gorące:
- Roladki z piersi kurczaka nadziewane żółtym serem i szynkš lub filet piersi kurczaka
- Ziemniaczki z wody z koperkiem
- Surówka z pekińskiej kapusty oraz surówka z czerwonej kapusty
III Danie gorące:
- Schab karkowy pieczony lub schab ze śliwką
- Kluseczki śląskie
- Buraczki zasmażane
IV DANIE GORĽCE:
- Barszczyk czerwony czysty z pasztecikami
Zimny bufet
- Schab po warszawsku w galarecie
- Sałatka ze szpinakiem, gruszkš, kurczakiem oraz paluszkami w sosie balsamicznym
- Półmisek wędlin i mięs pieczonych
- Rolada szpinakowa z łososiem i serem feta
- Sałatka grecka
- Tortilla z kurczakiem
Dodatki:
- Pieczarki marynowane, papryka konserwowa, ogóreczki konserwowe
- Stół wiejski
- Pieczywo, masło
- Owoce i ciasta
Napoje zimne i gorące bez ograniczeń
- gazowane: coca-cola, fanta, sprite, woda
- niegazowane: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
- bufet herbat i kaw bez ograniczeń
|